søndag 7. mars 2010

Skøyteprinsene...

Mamma´n i huset her orka ikke dra på Barna´s skidag i Granåsen i dag. Så for meg et totalt kaos..Dermed ble det ishallen og skøyter istedet for:)

En stk ivrig 4,5 åring som begynner å bli skikkelig dyktig på skøytene:)

1 Stk mindre ivrig lillebror på 2,4 år! Skal på skøyter,men pappa skal skøyte rundt med han i armene!

Opphengt lillebror og konsentrert storebror...

Litt artig også,og det er ganske så vanskelig å stå på skøytene på isen.. De sklir jo unna!

Her går det unna:) Detter han,så er det ingen sure miner,men opp igjen... Gøy å se framgangen fra forrige gang:) Og med en hockey-interessert pappa,så blir nok dette bra:)

12 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Øvelse gjør mester. Først må kidsa bli vant til skøyter og balanse og deretter putter man en kølle i hånda og en pøkk på isen og dermed er man igang. Før du vet ordet av det har du TO hockey stjerner i familien. Det hjelper å ha et etternavn som ender med -sky, -chak eller i den dur. Men pytt ... en real normann kan vel også være flink i hockey uten å ha polske/tjeckiske/canadiske/svenske aner i blodet ;-)

Lykke til gutter!

Marit

Anonym sa...

Det skal tidlig krøkes - og prinsene får da sannelig prøvd litt av hvert i ung alder, de. Skal se de er fremtidige idrettshelter, begge to! Ser på dem at de trives med aktiviteter og moro, det lyser alltid av blikket deres på bildene. Du er flink til å knipse, Eva! Fin mandag og uke til deg! Klemmer**

Randi sa...

For en aktiv gjeng dere er ...sykler, slalåm, skøyter og aking og skigåing....blir imponert over dere jeg.
Herige bilder av to flotte gutter:-)

Her øsepøser det ned...og jeg er allerede drittlei. Vil ha soooool....og all dritten som dukker opp når snøen forsvinner...med hund så får en virkelig jobbe når snøen bråner rundt hver en vegg;-) har allerede skufflet unna ett lass.....møkka jobb:-)
Ha en flott dag
klem

MajorogMeg sa...

Her er det bare å trene og stå på:) Tror ikke litjguten bruker lang tid før han raser rundt på skøytebanen:)
Jeg har faktisk mine gamle danseskøyter enda:)) Tror det er 10 år siden jeg brukte de:)
Ønsker deg en herlig mandag, her buldrer havet og kulingen slår...
Klem til deg:)

Anne sa...

Oj oj oj, og faktisk forstår jeg så dine prioriteringer på den dagen. Har vært der viogså, Barnas skidal og foreldrenes nesten marerittdag, trodde jeg nådde en puls på 150 og det før en fant en parkeringsplass du...

Ny uke nye muligheter, og nå hadde det seg nå slik da at helga ble litt slitsom her, masse tenåringshormoner på få kvadratmeter hytte, sukk og stønn, mer sliten en søndag kveld enne en fredag ettermiddag...

Nå få en da holde ut på jobb og samle energi til ny helg du, he he, gleder med stort til dame tur jeg nå trenger det stort!!!!
Klem fra Anne.

Hege sa...

Er vel ikke lenge før de to begynner på hockey da vil jeg tro. Ettersom pappa'n er interessert! :)

Flink er de iallfall!

Elias sier også han skal begynne på hockey. Jeg sier at da må han velge bort noe annet. Skal begynne på fotball, håndball, ski og sjø... i tillegg til turn! Ser for meg at jeg slipper å ha fritidsproblemer i årene fremover! hehe...

Klemmer
Hege

KKannDesign sa...

Flotte hockey-gytter!

SmilKKann

Kathrine sa...

Flott da!
Vi har aldri vært på Barnas skidag. Da ungene var mindre, reiste vi opp til Tjønnstuggu sammen med de andre familiene rundt her som ikke var i Granåsen, og hadde vært eget koselige skirenn der uten stress, kø og mas..

Ha en fin helg, Eva! Klem fra meg:)

GundaM sa...

Skøyter er gøy!!!

kanskje bir disse å se i svarte,røde gule drakter om noen år..?

Ser du har koza dæ fælt der nord, hihi ;)

Marianne sa...

Kjære guttemamma

Jeg "frir" til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Blir kjempeglad for all hjelp!

Klem fra Marianne

☆ SessanOchPrinsessan.Com sa...

Så flinke ;D Vi har inte testet skøyter med prinsessen faktiskt. Nästa år får det bli, men jag lurer på vad vi skall ha på benen, för bara att gå ut på isen i sko får mig att grøsse med våra kroppar....

Tusen tack Eva för din kommentar. Nu är det digg att vara hr & fru sessan med lite medvind i seglen, nu hoppas vi bara att vinden viner hela vägen frem ;)
Måndag 22 är dagen D liksom.

Kramar till dig min vän

Anne sa...

DU SAVNES!!!!!! må snart sende ut en etterlysning i Adressa...

`Trondhjæms vakreste bloggdame er forsvunnet. Hennes spor har vært nedsnødd i en uke. Har du sett henne, ring!!`

Å æ håpe du er under syden sol faktisk, og ikke under dyne i het dans med ett eller annet virus...

Klem uansett Eva