tirsdag 5. januar 2010

Svanesjøen....

I dag dro jeg til Nedre Leirfoss for å se om svanene var kommet,og det var de:) Når jeg kom kjørende så steg frostrøyken opp...... Og alle fugler lå nestne inne ved land,tett i tett for å holde varmen... Ikke rart,for der nede var det nitten minus grader....Må ærlig innrømme at turen ble ganske så kort...


Svanene omhyllet i frostrøyken.

Som om de ligger og lader opp,ikke mye aktivitet på disse nei!

Et lengeselsfullt blikk mot sin kjære:)

Litt vennkskapelig erting må til...

11 kommentarer:

Anne sa...

Å hælle dussan, ikke akkurat badetempratur nei :-) men du så effektfullt det blir med frostrøyk på bildene :-) og de svanene var nå virkelig flotte da. Den som hadde vært så elegant med sine halsbevegelser du, sukk...

..sukk, også for tempraturen, det er så vakkert sjø, men faktisk -18 her hos meg i dag, og det er jammen ta meg kaldt ja, litt for kaldt til å pulse utendørs i alle fall. Har dessuten en nese som renner jeg da, noe så inn i natthampen også sjø, men formen er ok ja.

40 år... jammen ta er det noe å feire i disse dager ja, når folk går fra hverandre for nesten ingenting. har en desperat kollega jeg som har vært singel litt vel lenge, og jammen ta du skal det noe til å tilfredsstille alle krav også ja. Ikke alle som har skjønt det med å gi og ta desverre.

Tulipaner kjøpte jeg også til jul, en hel favn med røde, og i begynnelsen vet du er en så flink, opp og ned den trappe for å sette dem kaldt om natta, mens så går en lei vettu, og blir mer liksel, men dette var nå et godt tips jeg skal skrive meg bak øret.

Kos deg nå inendørs i varmen og ikke resiker en rennende nese du også!! Klem

Min Verden Hanne sa...

Stakkars svaner - men så vakkert! Tror det er kaldt på dem, men de har iallefall åpent vann. Ha en fin dag - takk for titten Eva :) ... og Godt nytt år!

MajorogMeg sa...

Brr...det så kaldt ut å være svane:) Men for noen flotte bilder det ble. Skjønner turen ble kort for det er jaggu kaldt ja. Major fikk vondt i framlabbene på dagens første tur..ha kun 1 hundesokk, får se hva jeg "tuller rundt" den andre, det er de hvite labbene som er mest utsatt.
Klem fra meg i havgapet...det damper her også.

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Gott Nytt År finaste Evami, om jag inte sagt det för ;)

Jag förstår dessa stackars sjöfåglar gott att dom ligger tett i tett. Kylan är milt sagt bitande nu.....

Vackra bilder som vanligt.

Skrattade när du skrev att poden gärna måler febern för att få vara hjemme, det kan snuppa dra till med här og *ha ha*

KRAM

KKannDesign sa...

..brrr kaldt ja - men flotte bilder!

Bildene dine ser veldig fine ut - store, klare og fine!

Ha en "kald" tirsdag - smil!!

KlemKKann

Arya sa...

Du - hva gjør egentlig svanene om vinteren?? Det har jeg aldri tenkt på - og er dette her tiden å komme frem på??? Må nok inn og google litt, skjønner jeg.

Frostrøyk blir bare så utrolig flott! La selv merke til forskjellen for der solen skinte i dag, og det som lå i skyggen. Men jeg var gjennomfrossen av makro-fotograferingen, så jeg lot røyk være røyk og bommet en kopp Latte hos en venninne i stedet :-)

Hege sa...

Utrolig flotte bilder Eva!!! Og det så j*** kaldt ut!

Jeg har fryst på meg kattunger (heter det det... og hvor KOMMER det uttrykket ifra...)idag - og nå er jeg endelig hjemme fra jobb. På med ullundertøy, ullsokker, ullgenser og ullskjerf. Med MYE ved i ovnen! :))

Ha en super kveld!

Klemmer fra Hege

Jeanette Jess1 sa...

Utrolig flotte bilder!!! Ble sittende å bare nyte dem, og tenke på hvor godt det er å slippe å svømme ute i disse dager ;o)
Her er det så kaldt at jeg nekter å gå ut nå ;o)

Anne sa...

HjÆlP!! sjønner du bæra når folk snakker om linser, tall komma, og store bokstaver som er vanskelig nok å uttale???

...eller :-( er det bare meg med teflonhjerne her, det ingenting går inn, og bare tull kommer ut???

Kathrine sa...

Det er lenge siden jeg har vært der:) Nyttårskvelden på dagen i fjor faktisk. Svaner der da og, men ikke så kaldt som nå. Jeg trives ganske godt nå, knirk i snøen og ullklær:)) Deilig.
Men har du husket og forandre fra s400 til s800 nederst på HTML´en? Syns bildene var litt grove? Men fiiine!!
Det tok noen runder med meg og da jeg skulle få større bilder i bloggene, men fikk hjelp fra ei i Oslo. Vi tok det pr.mail. Jeg er ikke god på data.
Ha en fin kveld, og frys deg nå ikke fordervet. Klem klem:))

Anonym sa...

Jeg skjønner godt du ikke ble der lenge - nå er det altså altfor kaldt! Men fine bilder rakk du å ta, da. Stakkars pipiper, sier nå jeg. Jeg hadde med meg kamera ut i går, men "hært itj" å ta det frem en gang... Bra du hæler da, så vi kan nyte vakre frostbilder! Håper du har en god og varm dag innendrøs i dag. Det har jeg:) Klemmer**