onsdag 6. januar 2010

Eventyrlandskap i is...

Fotoapparatet er med når jeg er ute og kjører om dagen! I dag så tok jeg en liten tur til Korsvika,for frostrøyken sto så vakkert opp fra fjorden! Rusla nedover stien,og da åpenbarte det seg en fantastisk eventyrlandskap i strandkanten... Ble helt bergtatt jeg,kanskje det bor noen underjordiske i svaberg og knauser rundt?

En kald men flott tur,den varte bare noen minutter:) Nå er det inneliv foran ovnen,for det er ikke hverdagkost i Trondheim å ha 18-20 minus....

10 kommentarer:

Kathrine sa...

Kjempeflott! Flo og fjære skaper utrolige former med vannet nå i kulden.
Ble bare litt fotografering fra bussplassen og utover Trondheimsfjorden for meg i dag. Men i morgen er det óg meldt kaldt, så da skal jeg jammen ned til fjorden uannsett om dagene er travle.

Klem:))

Arya sa...

Kaldt, kaldt, kaldt! Men å! så vakkert!! Vi kommer helt sikkert til å tenke tilbake på denne perioden og glemme kulden, men bare tenke på alle de flotte motivene vi har sett og alt det vakre som har vært i denne tiden.

Jeg sitter og tenker på å ta meg en tur ned i fjære i morgen - der er det nok helt fantastisk på denne tiden og ved denne temperaturen. Varmedress og 3 par ullsokker!!

MajorogMeg sa...

Råstilig Eva:) Jeg sitter og ser på havet som damper og har lyst til å gå ut..sola skinner:) Kaldt ja...men det er jo fint å da. Fyrer på peisen ja men er redd vedlageret går tomt hvis dette fortsetter:)
Klem til deg:)

Randi sa...

Nydleige vinter bilder av frossen sjø.
Jeg gikk og knipset bilder av trær som var dyppet i kritt hvit rim...det var så vakkert at jeg kjente jeg bobblet over av glede.:-))

Da skal jeg ha to økter på jobb..ikveld og i morgen...så er det langfri helg på meg.

Ha en fiiin og varm kveld foran ovene.
klem

Anne sa...

Du så stilig!!! vet ikke hva det minner meg om men..., bare lekkert Eva :-)

Ellinor sa...

For noen vakre bilder :)

Anonym sa...

Så flott, Eva! Man føler kulden og vinterstemningen - og du skal jammen ikke se bort fra at det bor noen underjordiske der, nei:o) Altfor kaldt, ja - har kun vært på butikken i dag. Brrrr. Kos deg på jobb i kveld - klemmer**

Camilla :) sa...

Må si jeg savner frostrøyken fra sjøen altså! Her sitter jeg, langt oppi fjellet med frosset innsjø... :p

Siw Aina sa...

Jeg gleder meg til jeg skal til Trondheim på mandag, kameraet skal definitivt være med i bagen sin! Her ute ved havet utenfor har vi ikke samme kulde, og får derfor ikke denne typen flotte miotiver heller... Kun -10 her i dag... Flotte bilder!

GundaM sa...

Herlige bilder Eva. Stor og kikka på fjorden fra butikkvinduene mine idag, hadde sååå lyst til å dra ut og knipse men 25 minus...Mei ;)

Klem til deg ;)