torsdag 18. desember 2008

Min redning og litt jul:)

Her er gårsdagens redning... For noen uker siden så mista jeg en bit av ei tann,og da må man jo til tannlegen for å reparere. Grøss og gru. Synes egentlig ikke at det er så vondt,men de ekle lydene skjærer jo i marg og bein... Så min løsning er I-Poden min,med musikk som overdøver de ekle borrelydene. Og det hjelper ikke å ha hatt samme tannelge siden første klasse.. Får like mye rush i kropp ved tanken på det som skal skje! Så i går holdt jeg på å sovne for første gang i tannlegestolen.... Takket være min gode venn I-Poden på så full guff at jeg tror tannlegen hadde diskotek i øret...
Og skal jeg fortelle dere noe,hu synes ikke det er noe gøy å gå til tannlegen selv,pga av at lydene er så ekle når de er inne i hodet.....


Og i går kveld kom en gammel kollega innom meg,med disse flotte julekulene:) I fjot hadde jeg prata om at jeg synes tradisjonen i "Day´s of our lifes" (Ja den såpeserien fra Usa som har gått i 100 år) er så fin. Der henger de opp en kule for hver person i familien med navn på.Og jeg har fått en nabo til å lage porselens julestrømper med navnet vårt på til å henge på juletreet. Men min kjære eks-kollega hadde tatt meg på ordet,og laga disse lekre julekulene med navnene våre på:) Jeg ble så rørt jeg at tårene begynte å trille. Så hvis du leser dette K. så smiler jeg enda:)


Dette har jeg handla hos Tine på hennes og Fars nye butikk på Møllenberg .... Så har dere lyst på lekre hjemmelagde ting eller antikviteter,ta turen til Haldens gt 1 ved Festningen.Det var veldig hyggelig å treffe henne igjen etter bloggetreffet,og vi fikk nå skravla litt,koselig det:) Og du og du så mye lekkert de hadde..... Kribla i shoppegenet mitt ja:) Kommer nok igjen dit jeg:)

Og så har jeg laga denne til mamsen og papsen idag:) Butten deres var så mørk og dyster så jeg dro på Plantasjen og kjøpte en liten tuja,pynta med kongler og en liten nisse og hadde på lys.. De aner ikke at jeg har gjort dette så jeg håper de blir fornøyde. Er en liten takk for at de er de mest fantstiske foreldre og besteforeldre ei jente og guttan hennes kan ha:)

Ha en fin torsdag og ikke stress for mye til jul:) Klem Eva

12 kommentarer:

tinemor sa...

Ja, takk for i går!
Det var bare sååååååååååå koselig at du stakk innom!
Og du må komme innom igjen, på kaffe eller brus
;-)
Heldig du som har så koz eks-kolega da.
Men dine foreldre er nå heldig som har deg å, som lager så fin en oppsatts.
Fant du nissedrakt igår?
Jeg så de hadde på City Cyd.....
Stor klem

irina /Alex sa...

ja tannlege er pyton...hater det , må sjerpe meg å dra dit etter jul jeg 1!!

Og ja hos Tine har jeg å vørt. Så koslig !!

Du jeg har tenkt å lage slike kuler å. Husker du har snakka om det . trodde du hadde fått tak jeg eller så hadde jeg tatt meg en liten tur !!!

Stor klem

Cathrine sa...

Ipod har jeg og lyst på,kunne godt ha tenkt meg høytalere å hadd den på kjøkkenet :-)

Jan tannlege er ikke gøy,skrekken for det..Har time på nyåret,grrrr...

Så fine julekuler da,sånn har jeg også lyst på...Kankje jeg skal bli glassblåser over jul,hehe...

I dag tok jeg teoriprøve og besto..Så nå er det ikke så mye igjen..De har faktik noe nytt,en praktisk/teoretisk del man må ha før testtime og oppkjørin..Halleluja for ein pengmaskin kjøreskolen er..Men gleder meg til jeg har lappen...På tiden i en alder av 30 år..

N¨tar jeg med faktisk en juleferie..

Så ønsker deg og dine ei kjempefin jul Evamora...

Juleklem Cathrine

Ellinor sa...

Så snill du er med mammaen og pappaen din :)

liven sa...

ikke noe gøy å gå til tannlegen nei.......ipod på øret var lurt:o)
søte kuler du fikk og fine ting fra Tine!!
så koselig å besøke henne i den nye butikken:o)
Ha en fin kveld eva....håper du koser deg:O)

Min verden sa...

Så koselig at du har fått vært i butikken. Tror jeg må ta meg en tur :) Kos deg i helgen også. Det er jo deilig å dra på besøk, men det blir litt knapp tid. Vaske kan du gjøre når ungene er blitt store - hehe! Jeg rydda her i høst og i den kommoden var det 12 år gamle papirer = den var full da Ronja ble født og siden har jeg ikke ryddet der... Ikke alle orker å ha det som jeg da! Ang. tannlegen: jeg har det som deg, men jeg proppes full av bedøvelse og tannlegen har kjøpt artige ting som jeg kan se på i lampa - men det er en god ide med Ipoden. Kanskje ikke med Herreavdelingen på. Passer kanskje ikke med stor latter - hehe! Stor julebjørneklem fra meg. Hanne

Anemone sa...

Tannlegen gjør meg ingenting, men regningene derimot... bare det og sette seg i den stolen koster jo 700 kroner, og det før man får gapt!!! Vurderer å ta med både munnbind, hansker og bleie til brystet neste gang for dyrt dette også om man studerer regningen.

Nydelig ting du har fått da Eve, og så morsomt med kuler med navn på. Etterhvert kan du jo satse på flere....bare 4 kusler kan jo bli litt stusselig på et tre... satrs på eget stort familietre ja :-))))
Skal være barnepike jeg skjønner du..., når foreldrene er slitne og trenger avlastning. Utrolig barnslig av meg slik, og går av hengslene hver gang en liten unge er innom sykehuset. Når noen `småttiser` skal gipses, ropes det på meg, tuller slik med barna jeg vet du at de glemmer å skrike og blir måpende av den tullete pleieren.

Ha en kjekk kveld og en fin fin fredag da.

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Detta må jag huske på till den dagen jag vågar mig till tandlegen!!

Miljoner klemmer & natti natti

Tante Mimmi sa...

He,he! Eg kan kjenne meg att! Men så lurt med go musikk på øyret!
Veit du eg har sovna i tannlegestolen..det er pinligt! Men eg tenkte han ikkje oppdaga det. Mota meg opp og fortalte det, jo,jo,jo! Det var han fullt klar over!!(bløsj)litt sliten muligens..?!
Så kos du hadde laga til! Det er kjekt å gjere noko for foreldre/besteforeldre- eg er berre ikkje alltid like flink...men i dag har eg og klart det! Kjøpte kinobilettar til dei!
Tenkte eg skulle kjøpe smågodt også! Loveharts?! til to på godt over 70! Me er heldige som har gode foreldre! Kos deg med kulene Eva!!!

Jeanette sa...

Hei Eva !
så nydelige julekuler,skjønner godt at du ble litt rørt da ja!! :)
Huff og atter huff,PYTON hjå tannlegen da..var en tur denne uken jeg og..lurt med musikk på øret da,,kanskje jeg skal prøve d neste gang!! :)
Ha en fantastisk sisste helg før jul - og kos deg masse hvor enn du er! :)

Juleklem fra Jeanette...-)

Anonym sa...

Så utrolig nydelige kuler - blir jo noe helt spesielt når de er så personlige. Sånne skulle jeg også gjerne hatt:) Tannlegen er ikke det morsomste, nei - veldig lurt å ta med Ipod! Og nå er du vel ferdig med det for denne gang? Så snill du er med foreldrene dine, tenker de ble glade da de kom hjem og fant denne vakre dekorasjonen! Har vært hos Tine jeg også, og gjett om jeg skal dit igjen?! Ha en fin fredag, Eva:) Klemmer**

Anette sa...

Sånne glasskuler med navn tror jeg er en amerikansk greie. Har hørt om at noen lager kuler for å huske spesielle begivenheter også. Feks "vår første jul sammen" eller lignende. :-)