tirsdag 26. august 2008

For en fantastisk dag.....

Vi var i bryllup på lørdag,og for en perfekt dag.... Først vant Norge sitt etterlengtede Ol-gull i håndball.så tok Andreas Torkildsen Ol-gull i spyd,og så var vi i et fantastisk bryllup..


Inngåelse av ekteskapet i fantstiske Lade Kirke


Brudgommen er brannmann,så hans brigade sto æresvakt for dem

En flott bil Morgan som brudgommen kjørte selv. (Så bila før vi dro til kirka og jeg sa til min kjære,for ei perfekt bil til bryllup,og så skulle de kjøre den.Kult) Og bilen tilhører brudgommens far:)

Ikke nok med at de sang i kirka ,men Herr Jakobsen og Fru Trøan sang " Phantom of The Opera" som avslutning på taffelet.. Nok engang gåsehud og bare WOW.. Man føler seg heldig som får oppleve slike opptredner på nært hold..

Den fantastiske brudebuketten som passet så perfekt til vår rosa prinsesse...

Bryllups-kaken hadde brudens svigerinne bakt... Og for et resultat,hun er en meget dyktig amatør... Den var så fin og den smakte like godt som den ser ut... Nøttebunn med sjokoladesmørkrem og marsipan over,trukket med sjokolade....

Må si jeg er imponert over kaka,mye arbeid er lagt ned og baker`n fortjener all honør...

Denne er jo også flott,men den har en konditor bakt...

Av alle de flotte gavene,var det denne alle sammen ønsket seg... Et eget pengetre hadde ikke vært og forakte. Og skal man spleise på en penge-gave er jo dette en knaill go ide,og så mye morsommere å gi bort enn en sjekk:)


OG så har jeg vært så heldig å få denne awarden av både Cathrine og Liven.. Den skal gi´s bort vidre... SÅ langt har jeg ikke tenkt enda,for her er det en trøtt frøken som sitter,sent i seng etter bryllup,og en liten tass som vi tror holder på å få flere tenner. Han holder sine foreldre våken,så jeg gir den vidre til alle som fortjener den jeg....


10 kommentarer:

my little cloud... sa...

Vilket vackert bröllop! Jag är riktigt imponerad av både brudbuketten, tårtorna och gåvan.
Tårtorna är så vackra!
Hjärtan, det är verkligen kärlek.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram från Eva

Anonym sa...

Å, dette skjønner jeg har vært et VELDIG vakkert bryllup. Får jo nesten klump i halsen bare av å lese her...Når jeg tenker på opptredenen av de to - jeg vet jo hvor flink de er...sukk, forstår godt at tårene rant titt og ofte. Og for noen kaker! Tenk å få til å bake en sånn bryllupskake- er hun konditor? Takk for titten av stemningsfulle bilder. Fin kveld til deg. Klemmer**

Cathrine sa...

Hallo! Ja disse småtassene er ikke helt som de skal somme gang:-)
Vi hadde værgudene med oss kan du si.Det blei ein knallfest/feiring,rart hva fri bar gjør med folk,hehe. Kaka blei jo råbra:-).I morra ska æ og Aksel på 15 mnd kontroll,ska bli gøy å se hvor lang og tung han er blitt. Fredagen var vi å hentet 1 års bildene som ble tatt for 3 uker siden,tok det litt seint med hensikt:-). Skal på visning torsdagen,for å velge oss stor bildet.
Ha en fortsatt fin dag vænnen!
Klem

borghild sa...

Det så ut som et supert bryllup!! Nydelig sang, kul bil, og kakene så sannelig ikke vonde ut de, heller!!:-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Mindi sa...

Men bröllop igen? :) Visst var ni på ett nyligen också. :)

Underbara kort och tårtorna ser bara sååå goda ut.

Stor kram
M I N D I

matte sa...

Vilket underbart bröllop! Det går inte att låta bli att gråta på bröllop! Vackra tårtor, de som svägerskan bakat var finast!
ha en bra dag!
kram

Anemone sa...

Hei Eva. Sitter nå her og ønsker meg i bryllup jeg da. Du og du så trivelig det så ut til å være..., og du og du så lenge siden jeg har vært i bryllup. Ikke er det vel noe på gang hos noen av våre venner heller :-( Kun en bror som fortsatt er ugift jeg da, så der er det vel ennå kanskje håp, men må nok da kanskje leke litt kirste Giftekniv først :-) noe han overhode ikke er så begeistret for.

Og JA!! det har ryktes helt på denne kvinnearbeidsplassen det, at det er flotte mannfolk i brannvesenet der inne i bye`n :-)))

..., og så fikk jeg da så utrolig lyst på kake. Men det er vel fordi jeg prøver å holde meg unna slikt om dagen :-(

Min verden sa...

Awarden får du av meg også :) Brudebuketten er kanskje en av de vakreste jeg har sett. Ja, noen ser på kakene - jeg ser på bukettene. Hva sier de egentlig i bryllupene når du tar bilder av alt fra mat, kaker osv... hehe - synes jeg ser deg. Åååå - det må jeg ha til bloggen, og det og det *LOL* Det er gøyalt. Ha en fin uke. Jeg har ikke mye tid til bloggen, men pyttsann tar det igjen senere. Hanne

marit v sa...

Takk for sist, mat og tyvtittinga på de 1100bildene fra brylluppet:-) Jeg har nettopp beundret bryllupskaka igjen, og har forelsket meg i den friske brudebuketten! Ser deg på mandag! GOD HELG!

liven sa...

Nydelige bilder fra bryluppet!!

De lekre kakene og fine blomster!!

Så flott alt i hop:O)

Ha en fin kveld:O)