lørdag 2. august 2008

Award,Skagen.humla på veggen

I går fikk jeg denne flotte awarden til Maria-Frøken Fryd(hun har lukket blogg),og det setter jeg stor pris på,for Maria er ei kjekk jente som jeg setter stor pris på i denne blogge-verden vår.. 


Den skal gis vidre til 3 stykker som fortjener den,og den skal ikke gis tilbake.. Ellers hadde du fått den rett tilbake Maria.. Det er ganske vanskelig dette,men jeg gir den til noen som jeg setter stor pris på her inne:) Men egentlig så får dere alle denne,for det er så trivelig å ha blitt kjent med så mange flotte damer....Disse bildene har min kjære tatt mens jeg vandret ut mot Grenen,(Skagen),og øverst til venstre er det en kiter.. Skjønner godt at den sporten utøves der,for der tror jeg at det blåser bestandig.

      Det var mange som tok turen ut til Danmark`s nordligste punkt

I går så satt det en humle på veggen vår,jeg sprang inn og henta fotoapparatet,og jaggu var den der enda da jeg kom tilbake.... 

Naboens rose,likte rødfargen så godt,at jeg lurer på om det må handles inn noen rosebusker her også neste år!!!! Blir litt preget av jentene her inne:)

Størstemann har fått dilla på å låne foto-apparatet tilmamma`n.. I dag hadde lillebror fått seg Brio-gåvogn,og det måtte foreviges. Så med littt holde hjelp fra meg,så ble dette resultatet:) 

Imorra reiser vi på ferie,igjen.. Denne gang til Åre,og da er det ikke bare shopping som skal oppleves.Skal prøve å dra på elg-farm og få mata elgene,dratt til en sameleir og sett rein. OG så skal det være en vakker foss i nærheten,så jaggu tror jeg vi skal dra dit også. Noe må man jo gjøre når pappa`n,onkel`n og tanta skal sykle.... 

Så jeg ønsker alle sammen ei riktig god uke:) Klem Eva

19 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei

Grattis med Award'en din. Den fortjener du. Veldig, veldig hyggelig at du gir den videre til meg og jeg takker så meget. Det er utrolig hvor mange nye venner jeg har funnet her inne. Noen er jeg rett og slett blitt avhengig av å titte innom for å se hvordan de har det og hva de holder på med ;-) Ekstra hyggelig å få awarden fra en av disse bloggerne, for da føler jeg at vennskapet er gjensidig.

Snart kan lillemann komme seg fort rundtomkring i stua når han har en Brio gåvogn og støtte seg til. Dette er en fin tid.

Kos dere i Åre. Det er jättefint der. Och kom ihåg: shoppa nåt ifrån Peak-butiken ochså. Dom har säkert Salu der just nu.

Hejdå.

Kramar från en mycket glad award-Marit

Anonym sa...

Hei og grattis med award - det er vel fortjent:) Flere fine bilder fra Danmark, og nå går turen til Åre. Håper dere får bedre vær enn det er akkurat nå (selv om jeg synes det er greit med regn for øyeblikket, tror jeg kanskje ikke at du og de fleste andre synes det samme?!). Kose dere masse på Åretur! klemmer til deg fra meg**

Tante Mimmi sa...

Grattisss!;)
Og kjekt du har titta innom meg i varmen! Eg har vore litt sløv i det siste, men kanhende eg kan bli betre i seine haustkveldar!;)
No har eg rulla meg nedover og vore med dykk på ferietur til Danmark- veldigt kjekt!!;)
God tur i helga! Her matar me ikkje elgar, her matar me krabbar! (tihii;)

Maria / Frøken Fryd sa...

Selv tak for awarden min ven. Du har fortjent den :-)

Fine billeder fra grenen. Det er så flot deroppe, og de to hav der mødes på midten er jo lidt specielt.

Storemand er flink til at tage billeder, hi hi. Og lillemand er bare nuser. Skønt.

Du og dere må have en god ferie, med og uden cykling.

Klem Maria

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Gratulerer med award ;) !!!
Nå er de flotte dagene vi har hatt over for denne gang ...vi har i snitt hatt 30 grader den uken vi var på landet:0) Skulle være der til regnet kom og det begynte i natt...
Man må jo benytte seg når permisjonen ennå varer;)
Masse flotte bilder du har tatt i ferien !!!
Ha en flott ferie i Åre ;)

Landliv sa...

Spesielle bilder dere har fanget inn! Var også i Danmark en tur, men det var VIND og ikke særlig varmt.
Moro med opplevelser og dyr for barna ;-)

GundaM sa...

Vakre skagenbilder, skal definitivt dit igjen ja;0) Og blåser...Var jo så varmt da vi var der at ungene for det meste var i vannet og moderen på et pledd;0)

Kos dere på tur igjen da!Ps, kanskje så du meg på sykkeltur da dere dro oppover og;0)

Min verden sa...

Gratulerer med award og tusen takk :) Det er en stor ære! Du skjemmer meg bort... Hanne

Min verden sa...

Siden jeg ikke kunne gi tilbake får du en annen :) Venter en award på bloggen min :) Hanne

Jeanette sa...

Gratulerer med Award:)
så flotte bilder,ser jo så fint ut der.. humle bildet var artigt:)
Ha en strålende uke med og uten sol:)
Klemmer

MAVO sa...

HEisann, og takk for hilsen. Vårt kose besøk drar videre i morgen, på hver sin motorsykkel. Det parret skulle ALDRI habarn... men den biologiske klokka gjør mye rart og får viljen sin til slutt... hun er 11 uker på vei nå! Koser meg STORT på deres vegne. Selv er de (tilsynelatende) tilbakeholden for det hele. Hi, hi. God tur til Åre. Vi reiser til Stugudal- stoor klem

fru vims sa...

grattis eva, den fortjente du :)

håper du får smake multer, for vi rakk faktisk ikke å spise noe av fangsten før vi dro. Mamma har lagt de i frysa, så det blir multer plukka av oss selv til dessert neste gang vi reiser hjem!

Det er så flott på Skagen, jeg var der en gang for hmm, en del år siden. Og det fantastiske lyset, det var en flott tur!!

Kos dere i Åre, her er ferien over i morgen, og det blir plutselig fulle arbeidsuker igjen. :( Har blitt vant til å ha fri nå, så det blir nok litt tungt å starte på igjen. heldigvis er det bare 3 dager denne uka.

klem

Mindi sa...

Vilken mysig blogg jag hamnade på nu. Vackra bilder!!!!

Kramis
M I N D I

Min verden sa...

ÅÅÅ - jeg ønsker meg et litt bedre fotoapparat. Du er flink til å ta bilder. Humla er herlig. Skagen også... :) Ha en fin kveld og en rolig natt! Hanne

Min verden sa...

Nei, nå er visst Eva opptatt :) Ha en fin kveld og dag i morgen. Vi maler og maler og det blir så fiiiint :) Klem Hanne

MAVO sa...

Glemte å gratulere deg! GRATTIS!!

Vi avlyste turen. Det var omgangssjuke å få der :-( Så vi ble hjemme og jobba i hus og hage...

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Åhhh du goaste av de goaste i hela blogglandia♡
Tänk om jag kunde givit de tillbaka till dig, du hade fått många av mig då ;)
Tusen tusen tack!!

Äntligen har vi fått ett mobilt bredband som funkar,
telenor var tingen här!!
Så äntligen kan jag läsa mina favorit bloggar inte bara blogga inlägg själv... & psssst, din blog var den första jag kastet mig in i *hi hi*

Vilka härliga bilder från danmark & fotografen som tagit bilde av lille bror blir glatt en mästerfotograf!!

Stor klem & hoppas ni har det skönt i Åre & spis massa Åre choklad från mig da

matte sa...

Nu har jag också varit en tur till Skagen :) Det var fint där!
ha det så bra i Åre!!
kram

Anemone sa...

Hallo snuppa...., ser du har kommet hjem gjen fra en flott ferie til Danmark, men stygglo da jeg så det første bilde du hadde lagt ut den 24. juli!!!!..... trodde du hade gått over Skagerak jeg :-)))))

Vel fortjente utmerkelser til deg ialle fall, nyt dem.

Og nå skinner sola her snart, jippi..