onsdag 26. mai 2010

Tøffeste gutten min....

Nå har Åre-sesongen starta for fullt for oss:) Og gjett om det er en på snart 5 år som suser nedover løypa! Han er stolt som en hane over å ta sykkeltoget dvs Bergbanen opp sammen de store syklistene og sykle ned helt fra Fjällgården og ned til Åre torg uten å ramle av:)
Og mamma´n er like stolt som gutten:)

Ingenting å si på innsatsen nei...
Da ønsker jeg alle sammen ei rktig god helg,for jeg har tatt langhelg:) Stockholm står for tur sammen S-laget:)

3 kommentarer:

Anne sa...

Skikkelig actionbilder Eva, en ser det her er full fart!! og ekstra arti er det nå å se disse bildene når en har sett denne kjekkasen i real life :-)

Hils hils og minn han på hva jeg sa om den trampolina, fart liker vi, spennng like så, men ingen brukne ben og armer!!! så d så

Blir alene helg til gutta dine igjen nå da, når mor atter en gang legger ut på dametur, Stockholm da gitt, den fine og flotte byen, sukk. Sikkert ekstra fin også nå like før det brylluppet. Hils brudeparet der også. TA masse masse bilder Eva og la oss få en smakebit når du kommer hjem igjen.

Kos deg nå stort, nyt hver en time.

Varm god klem fra Anne

Anonym sa...

Det er så råkult med denne syklinga - jeg digger det, og skulle gjerne prøvd denne løypa en dag! Gutta dine er tøffest! Heldige du som reiser til Stockholm, har vært der den gang og skal tilbake, nydelig by! Du tar sikkert mange bilder som vi forhåpentligvis får en smakebit av? Sier som Anne, hils brudeparet og sköta om dig! Kramis!

Jeanette Jess1 sa...

HE HE de er så kuule de gutta dine i de store hjelmene sine ;)
tror ikke jeg hadde tort å se på engang hvis mine håpefulle hadde satt utfor i de løypene,men synes det er dritkuult å se på andre ;)

kos deg masse i Stockholm ;)