onsdag 25. november 2009

Grått og vått...

I dag kasta jeg latmarken på dør og gikk meg en tur på Ladestien. Målet var å plukke lerkekvister og det fant jeg! Men det regnet og var trist på tur! Men temperaturen var slettes ikke værst! Ikke mye til fotovær idag.

Fra Rotvollbukta mot Skatval/ Frosta

Dramatiske skyer uti fjorden...

10 kommentarer:

KKannDesign sa...

..hei hei..skikkelig vått og grått hos deg ser jeg - vettu, det er ikke noe bedre her..vått og grått! - nesten så det ikke blir lyst..mørkt når en går på jobb og mørkt når en kommer hjem - mørkt mørkt mørkt..nesten litt deprimerende(?)..

Ha en finfin onsdag likevel..

SmilKKann

Kathrine sa...

Flotte bilder syns nå jeg:) Det trenger ikke bestandig være blå himmel og flotte farger for å skape bra bilder.
Og luften er veldig frisk og god ute,)
Hver dag er forskjellig, og fine syns jeg.
Klem:)

Anonym sa...

De er deilig når man først har passert dørstokkmila - men den kan være lang. Du er flink, kommer deg alltid over den, du:o) Jeg har kun vært på butikken i dag - det er så deilig å stulle litt hjemme, også. Fortsatt fin dag, Eva. Klem fra meg**

Anonym sa...

Takk for hyggelig hilsen, godt å se at det ikke bare er i Bergen det regner:-)her er det nesten 4 årstider i dag, men godt med fri uansett vær!!! Anita

Anne sa...

DER var du ja, tenkte sende ut en etterlysning via lokalradioen i går..., he he DET hadde vært noe du, Eva kom online!!!

Litt luft er jo alltid kjekt å få da til tross for at været ikke er helt topp. I går var alle gater polerte her og så glatt at å bevege seg utendørs var nesten farlig, men i dag derimot..., men det regner ja :-(

Faktisk var det siste bildet ditt her kjempelekert til tross fro været, enkelt, mend nydelige farger, veldig flott at det er så enkelt i grunn. Stilig.

Klem herfra til deg.

Madame sa...

Vi har det lige så mørkt og gråt, som på dine billeder, Eva - jeg synes, man længes efter solen. Der er alligevel en særlig poesi over dine billeder :-)
Klem og ha' en god dag!

Arya sa...

Så flotte bilder, min venn!

MajorogMeg sa...

Bra latmarken ble kasta:) For det er godt uansett, å komme seg ut. Her kom ikke regnet før nå ikveld. Major og jeg har gått sisteturen alene nå i ettermiddag. Bækkmørkt, jeg stortrives ikke akkurat men du skulle sett Major. Han vika ikke fra min side:) Deilig... Veldig uvant å ikke ha gatelys..
Ha en flott kveld og klem fra meg:)

Ellinor sa...

Ja, det er grått og vått for tiden. Det er nesten så man begynner å ønske seg snø np ;)
Ja, ikke sant det er herlig å møte folk man kjente i "gamle dager" sånn. Er så gøy å se og høre hvordan det har gått med dem. Og det er deilig å ha en slik tone med hverandre også etter 20 år :)

Randi sa...

Er jo litt vakkert med grå vær.
Da vi kjørt inn til Tr.heim på tirsdag syns jeg det var vakkert selv med det gråværet som var.

Håper du har flotte dager og koser deg.
Snart advent og masse lys som skal frem. Gleder oss til det.

Han fin dag kjære Eva
Klem