onsdag 23. september 2009

To fantastiske bryllups dager

Lørdag og søndag var vi i Bryllup,og hadde det helt fantastisk:) Det var en annerledes bryllups-feiring,med festen på lørdag og vielsen på søndag.Årsaken til det er at venninna mi er litt opptatt av datoer og ville ha datoen 20092009:)

Festen ble hodt i vakre omgivelser på Tangen i Buvika:) Masse gjess lå og duppet i vannkanten,men å stotre seg ned der på høye hæler,nei takk!


Ble ikke mange detaljbilder fra lørdag,men skal love der eat det manglet ikke på detaljer,bare jeg som kosa meg sånnat kameraet ble litt glemt:) Men måtte ta et bilde av gavebordet,og de pepperkake formene der er et Brudepar og bryllups-kake:)


Søndagen opprant og vi fikk ta del i en vakker og annerledes sermoni:) Her ankommer brura i sin vakre kjole og nydelige brudebukett.
De hadde en sand sermoni som bare var så symboliserende for dem:) Det lå steiner i den vasen og de fyllte på sand og salt for å sybolisere at de utfyller hverandre,tror dere jeg grein eller? Ellers så sang brudeparet en duett,venner og foreldre leste tekst,de danset oppe ved alteret til sang og musikk fra sine søsken! FÅr gåsehud bare jeg tenker på det jeg:)
Den vakre og ikke minst fantstisk gode Bryllups-kaka fra Franske og Fristelser.... Alle fikk champagne og kake på kirketrappa:) Bra at det var godt vær:)


Og slik dro de avgårde:) Den bila var så kul da:) Sjekk koffertene på taket:)

Tusen takk for at vi fikk ta del i disse fantastiske bryllups dagene:) Dere var et vakkert brudepar og kjærligheten lyste av dere:) Klem Eva

7 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Du verden så herlig. Elsker at brudeparet lager en egen vri på seremonien, noe disse to virkelig klarte. Skulle vært gøy å vært flua på veggen. Ville nok felt noen tårer jeg også, som griner for alt ;-)

Håper du overlever regnværet. Fyttirakkern for et begredelig høstvær vi har hatt. Jeg klikker snart!! Ber om bedre vær, selv om fremtidsutsiktene den kommende uken ikke ser lovende ut i det hele tatt. Usj.

Så da tenner vi lys istedet.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Å, så morsomt! Aldri hørt om den vrien på et bryllup før - skikkelig kult:) Jeg skjønner GODT at tårene rant, bare det å være i ei kirke er jo rørende. Og den nydelige brudebuketten, da! Håper du har det bra på en onsdagskveld, Eva - deilig vær å være inne i:) Klem fra meg**

liven sa...

Så spesielt da!!
Godt at ikke alle følger strømmen!!
En nydelig brudebukett:o)

ha en fin kveld Eva:o)

Anne sa...

Åååå så romantisk!! og jammen klaffet det da med været også, selv om det visstnok skal bety lykke å få regndråper i sløret..., men kaka utendørs..., den hadde vel ikke hatt så godt av det nei :-))

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs..Vilket härligt bröllop ni vart på...så fin brudbukett!!!
Underbar tårta!! Ha det gott!!

Kram Millan♥

LoneK sa...

Oioioi, dette virket som et levende,annerledes og flott bryllup. Kjempemessig!

Ha ei fortsatt flott uke!

jess1 sa...

Så flott og annerledes måte å gifte seg på, kjente jeg fikk ståpels av å lese om dette, så jeg kan jo bare forestille meg hvordan det var å være til stede ;o)

Morsomt når npen finner på noe annet enn resten, det blr så mye enklere å huske senere ;o)