søndag 12. juli 2009

Livet er herlig

I går kveld så spiste vi et bedre Tapas-måltid,som jeg og ei venninne tilberedte mens våre kjære passet ungene:) Så koselig å lage maten sammen:)

DSC_0028.JPG.

Vi laga Foccacia,ailoli,mojo saus,laks i mojo saus,hvitløks scapi,hvitløksauterte champignonger,Tapas kjøttboller,asparges med Serrano skinke,Manchego-ost med chilli marmelade og saltbakte poteter

DSC_0037.JPG

I dag er været nydelig,og ungene ville ute og hoppe på trampolina... Nattdrakt er stor stas,ville ikke ta den av og storebror nekta å ha på seg klær!!!

Ha en flott søndag,vi koser oss masse med at sola er tilbake:) Klem Eva

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, endelig er sola tilbake - iallefall for et par dager. Det gjelder å nyte den, og det ser det da ut til at dere gjør! Og tapas....umm, det er godt, det! Kos deg med ferien din, Eva! Klem fra meg**

Linda sa...

Hei hei Eva.
Tapas er bare digg!
Du fristet nå.
Deilig med sol og varme ja!
Men nå stikker jeg dit jeg er sikret sol og varme.

Kos deg..
og nyt sommeren så lenge det varer.

Klem fra Linda

Som mine dager er sa...

Heia. Vi hadde også tapas i går. Vi var 9 voksne og 3 barn og vi spiste og spiste for det var jo så godt. Satt ute på terrassen til kl. 3 i natt og det var så utrolig herlig!

Ingen tvil Eva: livet ER herlig!!!

Klem fra Marit

liven sa...

Jepp....kos deg Eva:o)

GundaM sa...

Javisst er det deilig med slik sommervær vi har nå, kos dere videre!!!
Selv fikk vi overraskende besøk igår og det ble grilla pølser på bålet, litt kjedelig etter tapasen du viser til her men men...

Klem

Siw Aina sa...

Er det ferie og vakkert vær, da kan man fint gå i nattisen hele dagen. og om man ikke gidder å ta på klær, ja da må vel det være greit også ;) Ser ut som de koste seg bra da. Her bruker ungene å sette på vannsprederen under trampolina, det er vist gøy med iskaldt vann som kommer opp når de hopper.
Tapas er bare så godt foresten. jeg fikke en oppskriftbok for tapas av min onkel til jul for 2 år siden, men jeg har ikke prøvd ennå. Kansje i løpet av sommeren ;)

Anne sa...

Hei Eva!!

Har var jammen ta mye nytt som jeg har gått glip av i min ferie!! Slaø sidere har vært aktive i disse dagene dere også ja, bading og tur til Åre, så kjekt :-))

Gutta boy`s er lettkledde og dt tyder på at det er sommer og tidvis litt sol og varme og det liker vi.

Her skal nå den siste ferieuka nytes før det bærer igang igjen, diu som de feriedagene flyr, men vi har hatt det kjekt da selv om det alltid er like godt å komme hjem igjen.

Klem fra Anne

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Herlighet så flinke dere har vært på kjøkkenet da, får jo helt vann i munne her jeg sitter...og den kaken helt øverst på bloggen ....ser herlig ut !!!!

Ha en flott uke videre :0)

matte sa...

Vilken härlig header :)!
Tapas låter gott... det är roligt att äta sånt med allt möjligt smått och gott. Dagens barn måste få starka benmuskler av allt skuttande ;)
Ha de!
Kram

Randi sa...

ååå...nam!! skulle hatt oppskrifter på alt dette jeg...hihihi...såg kjempegodt ut. Er ikke så bevandret i Tapas verdenen men må vel prøve meg frem.

I dag er det overskyet, men fortsatt rundt 20 grader. Jeg var på jobb i går ettermiddag og det var varmt det!Håpet på en solrik dag i dag å...men det kan jo fortsatt komme.

Ha en flott dag