onsdag 8. juli 2009

Åre Bikepark.

Her kommer flere bilder fra helga i Åre:) Men aller først må jeg vise dere en av de fantastiske solnedgangene vi har hatt de siste dagene:) Nå har sola tatt seg en pause og det øser ned ute,og det er faktisk ganske deilig,bare vi får se sola igjen om ikke så lenge:)

DSC_0045.JPG


DSC_0018.JPG

Det er to måter å komme seg opp i løypene på,enten ved hjelp av stolheis,påmontert et sykkelstativ på siden

DSC_0113.JPG

Eller gondolen..

DSC_0023.JPG

Det sykles i vakre omgivelser. Dette er ned mot heisområdet:)

DSC_0042.JPG

Broder´n leder an,mens min kjære henger på:)

DSC_0067.JPG

Og måtte ha med et bilde av tøffingen min:)

9 kommentarer:

Min Verden Hanne sa...

Guri - så stilig. Flott å ha noen steder med litt utfordring. Jeg har problemer hos andre bloggere. Det er det som er greia. Får ikke opp sidene og får ikke lagt igjen kommentar - men bare hos noen. Hanne

Min Verden Hanne sa...

Jeg så ikke den andre før nå. Ja, vi skal til Janneke og være der et par dager. Det er stilig - synes du ikke. Det går faktisk an å få venner her inne :D Heldigvis har jeg penger til hotell hvis det skulle være nødvendig. Fortsatt god sommer Eva. Hanne

Mamma Millan sa...

hej o tack så hjärtligt!!

så härligt i verkar ha haft i Åre...så söt grabb..snyggt kort där när han trilla av...gick det bara?
Härligt att åka i liftarna annat än med skidor!!!
Bika du med??

Ha det så gott vännen!!!Kram ♥

Mamma Millan sa...

hej igen...nej det heter äventyrs golf...det är stort här i Sverige...ofta med olika teman...som pirat, spök, djungel..den här var vanlig..men man spelar på "green" banor...konstgjort gräs..med bunkrar..vattenhinder mmm ..precis som i låånggolf!!

jätteskoj !!!

Kathrine sa...

He..Ikke Bikepark på meg nei. Har hatt så mange sykkelulykker i min tid. Nå går det roligere for seg ja. Men ser innmari gøy ut, og mange som kjenner meg, syns det er helt greit jeg ikke har lappen på motorsykkel enda,)
Det ble en rolig sykkeltur på meg og sønnen opp til en skog og ned gjennom den igjen i dag. Men det var denne utslitte kroppen min da..Æsj..
Plasker godt ute. Det var så tørt, at det er helt greit det kommer noe fra oven. Og så ble det lettere og jobbe inne. Det er nemlig ikke så lett bestandig, når hagen lokker.
Ha en frisk kveld, Eva! Klem:))

Sessan ☆ sa...

Vilka häftiga bilder åter igen!!
Så ni har varit i Åre igen lyckans ostar..... Jag känner mig så himla sugen på en fjällen tur i sommar, tycker det är så himla vackert då!

Det har varit himla mycket nu sista veckorna men nu är jag tillbaka i den berömda topp formen ;D Nu är det blogg som gäller & gala jobbet får andra ta sig av!! det har varit jätte kul & inte minst nu i efterhand när alla är så himla nöjda med sitt Gala dygn. Men.... Jag är & förblir bloggerska där jag får vara social med mina fina blogg vänner!

Nu har jag uppdrag "Leta reda på alla mina härliga Norska bloggisar" så att ingen missat att jag fortsatt finns eftersom jag la passord på gamla bloggen i går.

Tusen tusen tack Eva Mi för dina fina kommentarer, jag sätter alltid otrolig pris på dom!!

Miljarder STORA kramar till min blogg vän

jess1 sa...

Så tøft dette ser ut, skal skrive dette på lista mi over ting jeg må gjøre før jeg dør, skal i allefall dit for å se på oen av dere galingene en dag ;o)

Ha en fortsatt superduper sommer!!!

Malla sa...

Så tøft! Men jeg stiller ikke opp til start, bare så det er sagt. Kan kanskje sende ivei Junior....

Vi skal til Åre i uke 30, fra mandag til ons-torsdag... Kanskje vi må oppsøke litt spenning... jeg går å drømmer om spabehandling jeg da... ikke fullt så mye action, men sikkert oppfriskende for en sliten husmor ;o)

Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke!

GundaM sa...

Jøsses, her var det futt og fart du!!!

Og så søt den tøffingen til sist var da;)

Ps. Håper ikke broren din blir sykmeldt etter å drive på i bakkene der nå da...Hihi