torsdag 15. mai 2008

Jord

I dag må jeg ha med en forklaring  på hvorfor valgene er som de er:                                                    


 Samlingen min av stener med tekst på:) De ligger litt her og der i hjemmet:)  Dekorative og så sier de noe synes jeg:)

 Sofa`n vår,brunt,slitt skinn og så deilig å sitte i:)

Måtte bare ha med ordentlig jord,her ved eføy`en min som er i ei blank potte sånn at jorda vises:)

Så måtte jeg bare ha med litt oransje,brune,gule farger:)   Den minste Ole Brum er sovebamsen til størsteprinsen.. Crocs`ene er gode og utslitte,genseren er fra Polarn og Pyret.. Tigergutt er lille prinsen sin og Ole Brumm tilhører storeprinsen:)

Imorra tror jeg at det blir litt lettere,for da er det METALL som er temaet... 


Igår fikk jeg denne Awarden til Hanne,I min verden.og nå skal jeg gi den vidre:) Du får den tilbake,fordi at du er så utrolig flink i hagen din:) Jeg får lyst til å grave i jorda når jeg leser bloggen din:)De som får den til meg er:  Alex,MitthusDitthus, fordi at du er så kreativ at jeg blir imponert..Hvor du tar ting  fra fatter jeg ikke,men du inspirer meg med alle påfunnene dine:) Og så er du en fantastisk åpen og ærlig person,som jeg setter stor pris på.

Gundam: Fordi  alt det kreative du kommer opp med....  Jeg koser meg med å se på,og så har du lært meg at ting er fine fordi om de er gamle og rustne:) Og at ting har mange bruksområder:)

Mamma Millan: Fordi at du er helt fantastisk kreativ dame,som er et oppkomme av ideer som er inspirerende:) Og så gir du så mye av deg selv:)  

Ellas Inspiration: Fordi at du er så kreativ at du drar igang slike temauker,som er så morsomme å være med på:)  

12 kommentarer:

matte sa...

vilka fina stenar du har.. och så hela nalle puh gänget, kramgoa :)
ha en fortsatt bra torsdag!
kram matte

GundaM sa...

Her går det unna du;)

takk, takk for award;)Har lagt et innlegg i bloggen men får ikke inn logoen da...

See U

AnCa sa...

Gillar oxå "Ellas" temaveckor, så himla kul att hitta in till ny bloggar, som din tex. Annars hade jag ju inte fått se dina vackra textstenar ( va många du har ). Sen gillar jag ju att leta lite nya motiv att fota, ibland får man lite idétorka tycker jag!

Kramis // AnCa

Pialotta sa...

Jättemycket vackert du fått till här.. gillar din skinnsoffa verkligen.
Ha de gott kram från Skåne

Ellas Inspiration sa...

TACK!!!!!!!!!!!!!!! Det är roligt att du är med på temaveckan igen! Jättefina bilder. Älskar dina stenar! Ha en mysig kväll! Kram Karin

liven sa...

Du klarte det i dag også du......jammen er du kreativ!! Fortjente den awarden:O)

Hemma hos Klara... sa...

Grattis till din award!! Fin stensamling du har.

Ha en härlig fredag!
Kram Helena

Min verden sa...

Så hyggelig at du likte awarden. Takk for at jeg får den tilbake også. Hyggelig. Det er fint å se hos deg Eva. Jeg er litt kort innpå i kveld. Jeg må lese litt fagbøker også med forestående eksamen og ballettavslutning. Skulle gjerne vært på bloggen hele tiden. :)

Min verden sa...

... stenene dine er kjempefine!

elisabethj sa...

hei kjære venn:) Tusen takk for koselige kommentarer:)

Fra 17.mai-hjertet og det deilige vestland (som får sol på lørdag-jipppeeeyyy:)sender jeg varme ønsker til deg og dine om en deilig nsjonldag....Kan tenke meg hvordan tidlige morgentimer er hos deg 17.mai-med alle som skal pyntes og ordnes, med forventnigen i barnesinn;og noen som bare MÅÅÅÅÅ prøve den nye 17.mai fløyta-til til stoooor glede for resten av familien, hehehehehe...Kos deg!

Designtjejen sa...

Vad fina!!

Pialotta sa...

Sista dagen på den här elementveckan.. lite tråkigt, men visst har vi fått många bloggtittare som vi aldrig nått annars.. tack för titten och en riktigt skön helg till dig o de dina.
Kramar