torsdag 29. mai 2008

Barneklær og Bursdag..

I helga var mamma`n og pappa`n min i København,og der var det store fristelser for besteforeldrene de shoppa masse til englen våre:) Og her er noe av det...
                                     Tøff sommerbody fra Polarn o. Pyret.  
                                      Liker klærne deres,for det er god kvalitet,og
                                      tøffe klær...

 En pistol-genser fra Molo.. Tror ikke jeg har denne på i barnehagen nei... Hva vil de tro?? 
 Hva oppfordrer de til hjemme der??  Men gutten liker geværer og går på kråke-jakt.... Så dette blir jakt antrekket:)
      
SÅ kom de hjem med klær fra et dansk merke jeg ikke hadde hørt om før KIMERA.. 
Likte stilen deres.... Litt tøffe og annerledes klær...

                   
                                  Han blir tøffeste gutten i gata i denne singletten...

Ellers så går dagen med til baking,for her har vi 16 års dag i huset... Sønnen til kjæresten min har bursdag imorra og det  feires med brask og bram i dag.. Får huset fullt av familie og venner...  Har bakt sjokoladekake og kvæfjordkake, og når bollene er ferdige snart,er det bare å dra til byen og handle bursdagsgave.... 
Får ikke penger fra småbrødrene,må få en pakke fra de... 

9 kommentarer:

Marit sa...

Heia! Takk for besøket - hyggelig at du kosa deg. Syntes det er spesielt artig med trøndere på besøk, og så vidt jeg har forstått det har vi en felles bekjent, nemlig Mavo. Var innom bloggen hennes for første gang for noen dager siden, og det var gøy!

Har brukt litt av lunchen til å blafre gjennom bloggen din jeg også, og det er riktig så stemningsfullt her inne. Måtte stoppe opp ved Dubrovnik bildene, for der har jeg aldri vært, men veldig lyst til å dra. Du kan vel bare anbefale på det varmeste, tenker jeg ;-)

Jeg håper det er greit at jeg linker deg, så høres vi nok igjen.

Ha en fin dag med nybakte boller. Vi har akkurat spist is vi .... ikke så verst det heller.

borghild sa...

Så masse kult tøy de hadde kjøpt!! Danskene kan dette med barneklær, og jeg gleder meg masse til vi drar ned om 1 1/2 uke. I fjor sommer handlet jeg mye av sommerens tøy til minstemor, bl.a. den kjolen hun hadde på bursdagen sin, de har vanligvis begynt salget der når vi kommer ned, og da er det ofte 70% vi snakker om, det kan vi like!!!:-) Ha en fin bolledag! Her har det også vært strålende vær, og jeg har vært på by-/ kafétur:-) Klem B:-)

Min verden sa...

Så utrolig stilige gutteklær! Kjempefine :) Jeg skjønner betenkeligheten med pistolgenseren, men du skal se at det er det som tøffingen velger hver gang det er mulig. Lykke til ;) Vi skal kose oss på treffet. Skulle ønske du kunne vært med. Det ville vært superkoselig. Ser på værmeldingen at det er fint hos dere også (etter at jeg begynte å blogge sjekker jeg været rundt forbi). Grattis med 16. åringen - eller bonussønnen som Torunn kalte sin. Fint ord - bonussønnen :) Vi blogges. Hanne

Marit sa...

Ja, enig i at været er supert. Vi sitter ute, var bare innom kjøkkenet for litt rødvinspåfyll, og da måtte jeg innom bloggen og sjekke litt. Måtte været vare og vare og vare og vare (jeg er nok et utpreget sommermenneske).

Min kjære sitter ute og lurer på hvor jeg blir av - han sitter der ute med sin kalde og er litt øm i baken etter kveldens ritt (heh), men det går nok over!

Ha en fin kveld.

Min verden sa...

Ja, du må bare sitte å samle energi og vitaminer (hvilke er det vi får fra sola igjen?). Du trenger litt energi når det blir litt smått med soving. Kos deg :) Hanne

Pialotta sa...

Så gott du har små barn att köpa kläder till. Det finns så många jättegulliga kläder för ungar.
Själv har jag bara stora ungar runt mig nu.. mina barn är vuxna och mina barnbarn är tonåringar. MEN snart kommer en liten gullig baby att se dagens ljus om nu allt går som det ska.. det är mannens första barnbarn.. ska bli så himla kul.
Hembakat är en fröjd för både ögon och gum:-)
Ha de.. kram/P

En liten AnCa sa...

Oj vilka fina barnkläder!!! Kul att få lite annat en det som finns i butikerna där man bor. Antar att pistoltröjan kommr att bli en favorit hos den lille???

Vad duktig du är som gjuder på hembakat, det är ju såå gott!!

Lycka till med födelsedagskalaset!!!

Fredagskramisar // AnCa

jeanette.blogspot.com sa...

Hei, så kosleg hilsen i bloggen min:) ja du kan tru jeg koser meg med utsikten.. herlig å sitte på terrassen å se utover Bergen by:)I kveld blir d grilling og vin... får besøk av en venninne fra Telemark, så d blir vel skravling til langt på natt!:)
Så mye tøfft barnetøy:)
Ha en riktig fin helg, så hørs vi snart!:)

MAVO sa...

Takker for bursdagshilsen! Det ble en fin dag for Julie, men må si at jeg ble ganske så sliten, og sovna (igjen) da jeg leste bok for de kl 21.... Julie var hjemme og kosa seg med meg, mens Ole var i bhg. Vi låste ballonger og bakte kake, laga godteriposer, laga lasagne, handla, pynta bord bla bla
Det ble tatt altforlite bilder, men prioriterte at Morten var på tur med Maja, isdenfor å ha henne å tenke på under selve festen til Julie...
Fant reserveøkkel i går kveld, og bra var det for Starndveien Auto skulle selge meg en nøkkel som bare låser opp bil og ikke kan brukes til kjøring sånn uten videre. Jeg fresa litt til de da ja! Tar storyen på mandag :-)

klem