onsdag 16. februar 2011

ISFIT-festivalen og barnehagene

ISFIT-festivalen som foregår her i byen om dagen,hadde i går et lyshav foran på Domkirkeplassen(Vestfronten).. De hadde invitert ca 25 barnehager i byen her,til å male lyslykter.De var rundt i barnhehagene og hentet lyktene og resultatet var ca 500 unike lyslykter..
Men det ble ikke helt som de hadde tenkt,for værgudene var ikke helt med dem:(
Vi var der først kl 18,og da var det få lykter som lyste,og vi så at de tente og tente....

Så kom vi tilbake litt over kl 19,og da lyste litt flere.. Et par av de som var ansvarlige kom bort til oss,lurte på om ungene hadde lagt lykter,og vi svarte at det hadde de.De beklaget sterkt at ikke flere lyste,men de hadde holdt på i flere timer,og de slukte etterhvert!

Det var veldig synd,men for et initiativ:)) Her får dere et lite inntrykk av kunstverkene,og dette er bare en røkdel av alle lyktene som sto på plassen...

Her er gutta på jakt etter sine lykter,men når så få lyste fant vi ikke deres.Men det ar stas å se alle lyktene der syntes de,og for et syn det var å se de vakre lyktene som lyste:)
Så vi håper at de neste arrangørene av ISFIT vil lage en tradisjon,for dette var et fantastisk tiltak,som det var så synd at Trønderværet ødela!!

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Virkelig synd for både barna og arrangørene at været ikke var på deres side, men det høres ut som et virkelig flott tiltak. Får håpe de prøver igjen til neste år;)
ha en god ferd mot helg, klem fra meg;)

Havfruen sa...

Et flott tiltak men trønderværet kan vi ikke gjøre noe med....tror neppe noen hadde startet et slik tiltak her hvor jeg bor:)) Bedr lykke neste gang.
Ha en topp kveld, klem fra meg:)

Anonym sa...

Ja, så det på TV i går at været ødela. Men, det var vel spennende for ungene likevel, tenker jeg? Herlig tiltak, får håpe det blir en tradisjon - været kan jo ikke ødelegee hvert år, vel? Flott at du tar vare på ramma mi, den skal males rosa - men som sagt er det vanskelig å få det til før etter ferien. Stressa.no æ no sjø. Fin kveld videre til deg, Eva! Klem**

Anne sa...

Jøøses??? var været dårlig i går?? så fint uttti her jo, bare bitte litt kaldt, ellers stjerneklart.

Men du for et syn det må ha vært å gå rundt der, også på den plassen i tillegg, tipper det var stemning de lux Eva. Og klart stor stas for gutta ikke minst.

Kveldklem

Ellinor sa...

Så synd, men for en god idè :)

GundaM sa...

artig emd slike tiltak for de små ;) men litt synd de ikek fant lyktene sine da....

håper du får badet ditt snart du og Eva, du skulle ha hørt min kjære idag da han henta skapet jeg kjøpte meg.... "nytt og nytt, det ser jo så slitt ut jo...." Men du veit væl ka du driv med sa han, men ja gjør ejg det...HIhi

ha en fin fin kveld, snart helg!!!

Randi sa...

huff...den vinden kunne ha holdt seg borte den kvelden...men det var litt av ett syn...og sikkert en opplevelse for barna selv om det ble litt amputert:-)

gooo helg til deg og dine Eva....tenk hvor fort en uke går....hadde ikke sagt neitakk til den serveringa som vi fikk forrige lørdag;-)

varm vinterklem på vei

GundaM sa...

huff og huff for noen skrivefeil jeg har her over du...travelt sjø ;)

måtte bare inn og si at storebror etterlyser flere boller, han lurer på om du selger de etsteds...?

må kanskje sende meg sjøl på bollebakekurs jeg...

ha en fin lørdagskvled;)

Mira sa...

Såg på tv at været ødela dette.

Bolleoppskrift snille Eva! (Da vet du åssen eg fant veien inn til deg;-)

Ønsker deg ein fin søndag! Klem,

sigrid sa...

flott tiltak med lyslykter..
bolleoppskrift ;-)takk!

Ha flott søndag!

Koselig koselig sa...

Utrolig fint tiltak!! :)