torsdag 6. august 2009

Eva gjør ting hun ikke kan....

Jeg overvant en barriere i mitt liv i ferien! Min kjære,broder´n og svigerinna har flere ganger spurt om ikke jeg skulle prøve meg på Downhill sykling,og ja,tja,kanskje en anna gang har svaret vært. Så fikk jeg klar beskjed av min kjære at han hadd bestemt at hvis været var bra fredag 31 juli så skull æ i bakken... UÆÆÆ,tenkt æ da,kordan ska æ kom mæ unna det der?? Og det fikk æ jo ikke til!

Så det er kjekt med ei svigerinne som har utstyr æ kan låne,så det var ingen fare med sikkerheten,sykkel fikk jeg låne til min kjære som passer barna,mens border´n og svigerinna forbama seg over en livredd nybegynner!!!

DSC_0238.JPG

Da vi sto og venta på Bergbanen så var jeg så svimmel og kvalm at dere aner det ikke!!! Lettere panisk her jeg står å smiler til gutta som kikker på mamma´n sin!

DSC_0269.JPG

Så satte jeg utfor og skjønte ikke helt hva det var jeg hadde grua meg sånn til!! For det var jo ikke vanskelig, litt skummelt i de bratteste partiene av løypa den første gangen!! Men på tur to så var det ikke skummelt i det hele tatt,bare GØY!

DSC_0274.JPG

Og jeg følte meg ikke som den verste nybegynneren i løypa!

DSC_0322.JPG


Og ikke bare skulle jeg kjøre den lette løypa,men jeg måtte ta stolheisen også.. HJELP,men de var snille de som jobba der og hjalp meg på med sykkelen!

sDSC_0340.JPG


GOdt å ha med seg noen som kunne passe på meg og fortelle hvordan det skulle gjøres!! For jeg gikk av heisen oppe på toppen,og synes det var bratt og bremser for å skulle gå av da Broder´n roper: IKKE FORBREMSA!! Forsein,der fløyg jeg over sykkelen,og vrikka ankelen! Du må sætt dæ oppå med engang!!! Men æ e itj redd,æ har bare vrikka ankeln og må kom mæ ned herfra før æ sætt mæ på sykkel´n! Sjekk svigerinna sin rosa-kamo pimpa sykkel!!

DSC_0302.JPG

Det gjorde ikke vondt å dette av,for jeg var så godt beskytta.. Her er det svigerinna som passer på og sier fra hvis jeg gjør noe som jeg ikke burde gjort! kjekt å h a noen å sykle etter også,for da så jeg hvor de sykla i sporet!DSC_0309.JPG

Inbitt konsenrasjon!!! Syklen tar unna for alle steiner og humper, men ble veldig sliten i underarmene! Det rister på de veiene/stiene der!!!

DSC_0344.JPG

Og når man kjører nedover,så skal man ikke sitte,men stå... Så for dere som tror at det her IKKE er trening,skal love dere at dere tar feil.Jeg var sliten og svett jeg ja!!!

DSC_0311.JPG

Glad og fornøyd nede,og klar til å overlate sykkelen til min kjære! Det frister til gjentagelse! For det var gøy,og selv om det så skummelt ut,så var det ikke det. Og jeg tror at har man først prøvd det,så vil man gjerne gjøre det igjen.Fo meg var det var en følelse av mestring som bare var enorm!! Så jeg sier,kom igjen og prøv dere også damer,det kan det være dere blir hekta!!!

Det er min kjære som har vært så snill å forevige meg i min downhilldebut!!!

16 kommentarer:

Maja sa...

WOW...det må jeg si er tøft gjort av deg!
Ser kjempegøy ut!
Klem fra Maja

tinemor sa...

Så tøff du er!
Stilig

Ellinor sa...

Oioi, tøffa :) Utrolig bra gjort

jess1 sa...

Tøffesta her feren !!!
Arti når man overvinner seg selv og blir medpå ting men egentlig ikke "vil", og særlig når man finner ut at det er gøy i tilegg ;o)

Det spørs om mannen i huset bare kan begynne å spare til bursdagsgaver og julegaver nå da?

Anonym sa...

Det er kjempebra, Eva! Deilig følelse, å mestre noe man ikke trodde man torde - all ære til deg! Og det ser utrolig gøy ut, da - skulle jeg gjerne prøvd! Men det er sikkert bra dyrt?? Kule, kule bilder - herlig! Klem fra meg**

Maria sa...

Jubiii - super tøffe Eva :-)
SÅ flot du overvant angsten for det, og du ser i hvert fald både koncentreret ud, og som om du virkelig morer dig - herligt :-)

Klem Maria.

Anne sa...

TØFFA!!! Jeg vil også, hører du???

liven sa...

Tøffe Eva....ser ut som du koser deg litt også da:o)

GundaM sa...

Jøsses, hvordan fikk han til å ta alle de bildene der...? Skikkelig profft Eva og ja, downhill...Gjør det hver gang jeg må nedover bakkene her jeg da;) Og redd..? Hver bidige gang...

Kos deg videre, her kommer en ny helg snart!

Anonym sa...

Så flink du var:)Anita

ninabakke sa...

Fine bilder :)

Mvh Nina

Delta gjerne på
www.fotoverden.blogspot.com

sessan ☆ sa...

Det där står det RESPEKT av!! Jag hade inte gjort det för alla pengar i världen!!

*TUFFING*

Ang bloggrollen, så måste du lägga in rss`en till min blogg som du hittar i nätläsaren ;D

KRAM

Mamma Millan sa...

Men hej o hallå!!
Ser ut som om våra semestrar gått omlott med varandra.
sista dagarna här...sen börjar maken att jobba:(

Oj så jag missat...tävling, hadeju vart skoj att va medpå. så söta barnen vari sina solglasögon. söta medögtryckstväten med..det var då vattenpistol det!!

O du ser sååå cool ur..bra gjort...hade jag aldtig vågat...men kul ser det allt ut!!!
Fin bild där i liften;))

ha en skön kväll;)))

Kramelikram Millan ♥

irina /Alex sa...

Ditt råskinn !!
For en sprek og skjønn familie.
klem

Anonym sa...

Takk Eva!!!!!

Gaven mottatt, var reneste julaften på verandan hjemme hos meg på lørdag. Måtte blåholde på de karamellene, mannfolka du vet :-))
Tusen milllioner takk igjen Eva, snill du ja!!

Klem fra Anne på jobb.

Hege sa...

Tøffing du er!!! Ser jo gøy ut altså - selv om jeg er altfor redd i nedoverbakker. Synes det å sykle Ladestien enkelte steder er slitsomt nok jeg... :)