fredag 22. februar 2008

Nattevåk....

Her ha natta gått sin vante gang.Minstemann,bestemte seg for at han ikke ville sovne igår kveld,og bare raste.... Men etter masse pup og kos sovna han endelig.....  Mamma`n helt utslitt,men ble å liggende å kikke beundrende på den lille. For når han har sovna er jo roen helt total.....  De er jo bare skjønne disse små nurkene.. 

Så nå han hadde bestemt seg for at nå er det natta og sovna,da våkna store-bror.... han er 2,5 år og han fikk ikke viljen sin med å stå opp å få flaske.Da starta hylinga der... Var vanskelig å roe,men det ordna seg... Men han var bestemt på at å var det morgen kl04.00 så han lå og rulla og rulla rundt. Oppi senga vår of course.... Mamma veldig trøtt... Og vi var våkne til over kl0500.

Men poenget er jo at han smeltet jo mamma`n sin(som vanlig),for før han sovna skikkelig så legger han  sine små armer rundt meg og sier "Ælske dæ mamma`n min"...  Da kan man være litt våken om natta... 

5 kommentarer:

Alex sa...

Heia EVa

Fikk hjelp av Gundam til teller....ga henne passordet til bloggen så hun fikset det . men det andre kan jeg hjelpe deg med....tror jeg hvis jeg ikke har glemt det. Må sjekke!!

Gratulerer med blogg...skal bli så bra dette !!!

Klem

Alex sa...

Heia ...ser du fikk det til selv :)

GundaM sa...

Hei der!
Jasså så du leser avisene også;)

Lykke til med denne blogginga og så må du ha lykke til med barnedåp i helga no da!
Rart du ikke spurte meg om å dekke bord...? Kunne jo ha blitt litt rustikt;) Hi, hi god helg til deg og gutta dine!

GundaM sa...

Teller ja. Bare klikk på telleren inne hos Irina el. meg og du klikker deg videre fram til du får d til.

christinasinteriør sa...

Hei! Velkommen som blogger. Og denne nattevåken tiden er ikke kjekk, men det er vel bare sånn av og til! Ha en fin søndag;0)