torsdag 30. september 2010

Flytende,myke former..

Søndag var jeg på fototur i vakre Ullådalen i Åre... Ungene var igjen i Trondheim,og kjæresten var å sykla,og jeg fikk endelig tid til å rusle alene med kameraet.En deilig følelse:)
Fant ei elv,og satte i gang å eksperimentere litt:)

Det var godt å rusle,og puste inn deilig høstluft..På fjelltoppene lå snøen,med løfte om at snart er vinteren her.Imens nytes slike stunder i dype og lange åndedrag:)

torsdag 16. september 2010

Klatremusa mi...

Hva skal man finne på mens storebror er oppe i fjellet og sykler? Jo,man går need på Åre torg og leker klatremus på bila som står der:) Høyt og lavt,og mamma´n er glad hun har kamera å gjemme seg bak. For da ser jeg bilder,og ikke ramle ned skrekk-scenarioer...

Hjælp mæ ned...
Kult..
Må gjør mæ te litt å..

Ingen tvil om at gutten stor kosa seg:) Godt å ha aktive gutter som koser seg ute:)

tirsdag 7. september 2010

Aktvitetsdag ved Haukvannet

På søndag skinte solen fra klar himmel her Trondheim,og vi pakka sekken og dro til Haukvannet,hvor det ble arrangert aktivitets dag. Et flott arrangement,og det som var så bra,er at det var tilrettelagt for både de med funksjonshemminger og oss funksjonsfriske:) Så jeg fikk meg en herlig prat med Jon fra Selbu:))) Ei real jabbsaft:)

Vakre Haukvannet:) Jan Borseth satt der oppe og spilte trekkspill,så utrolig koselig:)

Gutta fikk kaste ertepose på blink:) Og de traff...

Tordenskiold Fekteklubb hadde demonstrasjon ved hytta,og eldste prinsen fikk lov til å holde i kården:) Men turte ikke fekte mot mannen,selv om det kribla veldig...

Det var burskyting langs natursti-løypa,og det var stor stas:) Eldste prinsen traff blinken på egen hånd,mens minste prinsen traff midt i blinken med hjelp av han som holdt i buen for ham.. Stor stas:)

Gøy å bare løpe på banen,for alle stier er slettes ikke det,men baner.... OG gutta er bilene som løper/kjører på banene.. Herlig med ungenes fantasti..

Ei flott søndag hadde vi,sammen utrolig mange andre på tur rundt Haukvannet:)

fredag 3. september 2010

Vissen og vakker

Høsten har kommet og det vises... Blomster og trær får høst-drakten på. Og gjennom linsa så ser man mange flotte skulpturer:)

Ha ei flott høst helg,her i byen tegner den til å bli flott:) Klem Eva

onsdag 1. september 2010

Sykkelbanen

Det er vel et kjent faktum at gutta mine er glade i å sykle,og nå har min kjære kjøpt downhill sykkel til meg også,så nå er det ingen bønn.Jeg må være med jeg også...

I Trondheim så finnes det en sykkel-bane på Eberg,og der elsker gutta å være.Der er det en asfaltert bane med veier og trafikklys,men det er ikke den som frister mest.. Det er dirt-jump banen som ligger ved siden av... Masse små hopp og utfordringer for de små.. Og de store..

Det er om å gjøre å holde tunga rett i munnen når man farer over hoppene..

Her er det snakk om stål-kontroll på sykkelen:)

Så var det min tur da... Hadde vel ikke mest lyst til å sykle over de jordhaugene der,men når eldste prinsen sier: Mamma hvis du sykle i dag,så bli æ så stolt av dæ.. Så har man vel i realiteten ikke noe valg???!!!
Og jeg må innrømme at det var jo litt gøy,og ganske så vanskelig å ha kontroll.. Men som de sier,øvelse gjør mester:)

Så var det kjæresten min da,som er litt tøffere og flinkere enn meg.. Her er det snakk om luft under dekkene... Pg jeg som såvidt snegla meg over!!
De gutta i bakgrunnen var mektig imponert over sykkelen hans,og det var kult at det var en som var litt eldre enn de syntes sykling var like gøy som dem:)

Så sånn går nå helgene våre,er vi ikke i Åre,så må vi en tur på Eberg:)