tirsdag 27. april 2010

Stolteste gutten i gata

I går kom vårens overraskelse i posten,pappa monterte og sendte 1 stk gutt ut i garasjen!
Da det sto en splitter pine ny sykkel der,og han skjønte at den var hans,så fantes det ikke bredere smil i nabolaget vårt ihvertfall:)

MIN!!!???!!!
Stolt og fornøyd ja:)


Første gangen oppå,litt vanskelig,for den er jo ganske mye større enn den gamle.

Æ e like flink som dæm tøffeste downhill-guttan te å posere:)))

søndag 25. april 2010

Hagearbeid...

Denne helga har vært helt fantstisk i Trondheim... I går var vi ute i nesten 8 timer,og ungene gikk glipp av barnetv,men det gjorde ingenting...
På agendaen vår,sto å trimme ned treet vårt,for det tok nesten all sola på plena.

Enkelte av greinene ble sagd opp til ved,og å få prøve pappa´s motorsag,var enorm stas.. Kunne ikke få nok av det eldste-prinsen:)

To ivrige "skogsarbeidere". Mofis og Momo har kjøpt snekker sett til ungene,med alt utstyr,så de sagde ivei med stor iver og innlevelse...

Arbeidsmannen vår sager ivei,han holdt det gående i nesten 8 timer!

Og sager storebror,så skal lillebror sage... Og tunga er rett i munnen:)

Min kjære i toppen av treet! Flinkesten:)
Det er nesten rart å se ut nå,for han har sagd ned så mange grener.. Blir det min oase i år også,eller må jeg vente til neste år?

tirsdag 20. april 2010

Barnas Sykkeldag

På lørdadg så var det Barnas Sykkeldag i byen.. Og med de entusiastiske syklistene vi har i familien,så trossa vi snø,regn og vind for å dra.. Må vel sies at mamma´n i huset helst hadde vært hjemme.Men som det sies: Det finnes ikke dårlig vær,bare dårlige klær. Så det var bare å finne fram vinterklærne sine og dra...

Det var ferdighets øvelser,og her er det eldstemann som forsøker seg på å sykle på planken.. Og han greide det etterhvert:)

Minsten skulle sykle slalom,gjennom kjeglene... Gikk tålelig bra å gå igjennom:) Han har en sykkel uten pedaler,for å lære seg å holde balansen. Veldig fornøyd med den:)

Oj,oj,oj,ikke bare tunga,men føttene må være på rett plass her:) Slalom var ganske så gøy,og iveren var stor:)

Det var mange unger med foreldre som hadde trosset været,og vi ble belønnet med sol utover dagen:) Herlig å se så mange ivrige deltagere:)

Minsten med pappa ved sin side har nesten fullført sitt første sykkel-løp:) Klassen opp til 5 år!

Siden eldstemann snart er 5 så fikk han delta i klassen 5-10 år,og han var overlykkelig:) Han hadde sykla løp,uten mamma og pappa for ikke å snakke om i gata.Og han kom ikke sist.... Lykken var stor,og opplevelsen sitter i hukommelsen.

Alle ungene fikk premie,en sekk med eplejuice,drikkeflaske,refleks mm. Og etter løpet ble det trukket ut 6 sykler,og en av guttene på eldstemann sin avdeling i bhg,vant seg en DBS sykkel.Stor stas:)

26 Juni går Tour of Norway avstabelen,og det kolliderer med ferie,men ifølge vår eldste sønn,så avlyser vi ferien for å delta i SYKKELLØP!

torsdag 8. april 2010

Påske-Aften

Hva annet kan man si enn at Påskehelga var helt fantastisk:) Vi tilbragte den i Åre,og hadde det som den berømte plommen i egget:) Ungene fikk leika og kosa seg ute:)
Eldstemann var på ski i barnebakken i Tegefjell,og storkosa seg.Lillebror for å sprang og herja:)

Gikk kjempefint å ta heisen selv:) Mamma sje.....

Greit å få litt hjelp til å styre,sånn at konseptet med å svinge skjønnes:)

Top of the world:) KJekt å ha en tribune å klatre opp og ned på:)

Mamma sje,æ ska hopp over her!!! Og litt luft under skiene ble det:)

Kulest´n:) Lue og briller er plukket ut av minsten selv:) Stor stas:)

torsdag 1. april 2010

Årets påskepynt:)

Den største stasen for både små og store til påske,er når påskepynten kommer hjem:) Får pynta med det som ungene har lagt all sin omtanke i:) Da må jeg jo dele årets pynt med dere også:)

Minsten´s ski-kylling:)

Årets "lekstasje",ifølge eldstemann:) Minstens til venstre og eldstemann sin til høyre:)

Årets høne/hane fra eldstemann:) Den ene siden er høne og den andre hane,lurt!!

Det malte egget er nytt av året og glass-egget er fra Åre Glasshytta:) Var så fint at det ble noen flere da vi var i Åre i helga:) Ellers er pynten fra flere år:)

Her har det vært deilig med 5 fridager på rad,rein og skjær luksus for meg som er vant til maks 2 dager fri:) Vi har storkosa oss,og med det været som har vært de siste dagene så har livet vært perfekt:)